Nyhetsarkiv

NYHET | 22.04.2019

I Borealis-prosjektet blir intelligente trafikksystemer (ITS) testet til det ytterste. Førti kilometer av E8 gjennom Skibotndalen i Troms skal få alt fra kameraer og værstasjoner til dynamiske veiskilt og lyttekabel.

NYHET | 11.04.2019

Det elektriske samfunnet vil utkonkurrere det fossile samfunnet, fastslo Nelfos adm. direktør Ove Guttormsen i sin innledning på Integras årskonferanse i Oslo 10. april.

NYHET | 26.03.2019

Onsdag 10. april avholdes Integra Årsmøte og Årskonferanse på Grand Hotel Oslo. Påmelding finner du her. Tema er: Et smartere samfunn - fra teknologi til kundenytte. Vi minner om at forslag som ønskes behandlet av årsmøtet må være kommet til styret senest 3 uker før årsmøtet. Påmelding her. 

NYHET | 18.03.2019

Sentrale byggeiere, rådgivere og Integras medlemmer inviteres til frokostseminar om digitalisering, teknologi og gjennomføringsmodeller. På møtene får du høre om byggeprosjekter, om de gode metodene for suksess, men også diskusjoner om hvorfor det av og til ikke går helt som forventet. ITB Brukerforum arrangeres av Integra i samarbeid med Grønn Byggallianse.

NYHET | 19.02.2019

De som skal levere fremtidens smarte bygg må passe nøye på at de ikke etterlater seg sikkerhetshull. Hackere og kriminelle kan ta seg inn gjennom uante kanaler, påpeker Bente Hoff, avdelingsdirektør i Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM).