Nyhetsarkiv

NYHET | 29.10.2019

Integra og Grønn Byggallianse samlet nær 40 deltagere til ITB Brukerforum i Trondheim nylig. Kjeldsberg Eiendom var vertskap og temaet var hvor smarte ble egentlig løsningene i Lysgården.

NYHET | 22.10.2019

Tema for  Industriforum i Bryne var Industriens konkurransekraft mot 2024. Ståle Kyllingstad, konserndirektør i IKM Gruppen gav deltagerne et engasjerende innlegg om hvordan man utvikler bedriftskultur for innovasjon. Entusiasme slår kompetanse, og alder er ingen hindring. I tillegg er det viktig å la kreativiteten blomstre ved å vise de ansatte tillit. Det var noen av de viktigste punktene for hvordan IKM har snudd selskaper i krise til levedyktige avdelinger i konsernet. Dessuten er Kyllingstad tydelig på at automatisering – det er digitalisering satt i system!

NYHET | 15.10.2019

Statsbudsjettet 2020: Norge må bli en pionernasjon i å bruke digitalisering og ny teknologi også i transportsektoren. Vi kan  bygge ut og drifte infrastrukturen bedre og med lavere kostnad, men også øke kapasiteten i transportsystemet.

NYHET | 08.10.2019

Integras strategimøte i september satte søkelyset på elektrifisering og digitalisering, hvor også nye muligheter i et marked i endring fikk oppmerksomhet. Blant annet snakket Karoline Nystrøm fra Schneider Electric om hvordan automatiseringsbransjen kan posisjonere seg i en bærekraftig og digital utvikling.

NYHET | 25.09.2019

Integras medlemsbedrift Sensio har inngått samarbeid med boliggiganten Selvaag. Med digitale service- og trygghetstjenester vil de tilby beboere i Selvaag Plussboliger en enklere hverdag og økt trygghet.