Nyhetsarkiv

NYHET | 15.10.2019

Statsbudsjettet 2020: Norge må bli en pionernasjon i å bruke digitalisering og ny teknologi også i transportsektoren. Vi kan  bygge ut og drifte infrastrukturen bedre og med lavere kostnad, men også øke kapasiteten i transportsystemet.

NYHET | 08.10.2019

Integras strategimøte i september satte søkelyset på elektrifisering og digitalisering, hvor også nye muligheter i et marked i endring fikk oppmerksomhet. Blant annet snakket Karoline Nystrøm fra Schneider Electric om hvordan automatiseringsbransjen kan posisjonere seg i en bærekraftig og digital utvikling.

NYHET | 25.09.2019

Integras medlemsbedrift Sensio har inngått samarbeid med boliggiganten Selvaag. Med digitale service- og trygghetstjenester vil de tilby beboere i Selvaag Plussboliger en enklere hverdag og økt trygghet.

NYHET | 19.09.2019

Industrien er i stadig endring. Internasjonal konkurranse og ny teknologi forutsetter innovasjon og omstillingsevne hos norske industribedrifter. Hør Ståle Kyllingstads tanker om utviklingstrekkene og hvordan industrien kan møte fremtiden. Påmelding her. 

NYHET | 16.09.2019

Sentrale byggeiere, rådgivere og Integra medlemmer inviterer til frokostseminar om digitalisering, teknologi og gjennomføringsmodeller. På møtene får du høre om byggeprosjekter, om metodene for suksess, men også diskusjoner om hvorfor det av og til ikke går helt som forventet. ITB Brukerforum arrangeres av Integra i samarbeid med Grønn Byggallianse.