Nyhetsarkiv

NYHET | 26.06.2017

Her kan du lese om noen av Integras møteplasser og aktiviteter for høsten. 

NYHET | 14.06.2017

Alle virksomheter som utfører arbeid på bygge- og anleggsplasser, både norske og utenlandske, er pålagt å utstyre sine arbeidstakere med HMS-kort. Hensikten er å identifisere arbeidstaker og arbeidsgiver. HMS-koret skal dermed bidra til å skape en fullstendig oversikt over aktørene på en bygge- og anleggsplass.

NYHET | 16.05.2017

– Utfordringen ligger i å få enkeltkomponenter til å fungere i ett system. Byggautomasjon er «hjernen» i de tekniske installasjoner i større bygg. Ved riktig bruk av tilgjengelige løsninger får man en optimal utnyttelse av tilført energi til bygget uten at dette går ut over komfort eller innemiljø, sier Kjartan Lie, daglig leder i Integras medlemsbedrift, Celsius Teknikk i Godvik i Hordaland.

NYHET | 05.05.2017

På Integras årsmøte og fagdag som ble avholdt 26. april ble tre nye styremedlemmer valgt inn. - Det er spesielt gledelig at to av representantene som valgkomiteen har fremmet er Integra UNG medlemmer, sier daglig leder Vigdis Sværen. 

NYHET | 26.04.2017

Vi vil berømme regjeringen for en god beskrivelse av mulighetene som ligger i fremtidsrettet teknologi. Digitalisering og intelligente transportsystemer blir sentralt for å få på plass nye tjenester for morgendagens mobilitetsløsninger. ITS kan bidra til økt sikkerhet, bedre trafikkflyt og sanntidsinformasjon til trafikantene, sa Vigdis Sværen, daglig leder i Integra, i høringen i forbindelse med regjeringens forslag til Nasjonal transportplan.