Nyhetsarkiv

NYHET | 10.12.2018

I flotte undervisningslokaler hos handelshøgskolen BI var Entra Eiendom vertskap for årets siste samling ITB Brukerforum "i fem byer" den 6. desember. 

NYHET | 03.12.2018

Det helt smarte innen bygg samles i messehallen i Lillestrøm. Arrangementet Evolve Arena er på plass for første gang 5. og 6. desember. Blant de som vil vise fagfolk og annet publikum veien til et langt smartere samfunn innen bygg- og byutvikling er blant annet Standard Norge og Integra. Her er det fokus på en nødvendig standardisering for å sikre at systemer fungerer sammen.

NYHET | 23.11.2018

Evolve Arena: Smart samspill for smarte samfunn. 5. og 6. desember kan du møte Integra på Evolve Arena på Norges Varemesse, Lillestrøm. Evolve har som mål å være Norges viktigste arena for urban utvikling og ny mobilitet. Vi har gått sammen med Standard Norge, buildingSMART Norge og ITS Norge om initiativet Smart samspill for smarte samfunn.

NYHET | 01.11.2018

Med Smedvig Eiendom og Innovasjonspark Stavanger som vertskap arrangert Integra og Grønn Byggallianse sitt oppstartmøte 31. oktober.

NYHET | 30.10.2018

Med mål om bedre dialog og å dele kunnskap, arrangerer Statens vegvesen (SVV) og Integra tirsdag 30. oktober det første Brukerforum Samferdsel hos SVV på Brynseng.