Halvdagsmøte: Industrien i Rogaland i 2024

Industrien er i stadig endring. Internasjonal konkurranse og ny teknologi forutsetter innovasjon og omstillingsevne hos norske industribedrifter. Hør Ståle Kyllingstads tanker om utviklingstrekkene og hvordan industrien kan møte fremtiden. Påmelding her. 

Ståle Kyllingstad, konsernsjef i IKM Gruppen er en av innlederne

Hvordan kan automatiseringsbransjen bidra i omstillingen? Bli med når Integra inviterer til innsikt og dialog om industrien i Rogaland i 2024.

Tid: 17. oktober – kl. 0900 til 1200

Sted: ECS Automation i Industrivegen 2, Håland Industriområde, Bryne

Målgruppen for samlingen er fabrikk- og produksjonsledere, markedsansvarlig i regionens teknologibedrifter og andre interesserte.

Ingen deltager avgift – påmelding HER. Det er begrenset med plasser, så meld deg på i dag.

Formålet med arrangementet er å tilby innlegg og dialog som skal gi faglig påfyll, inspirasjon og motivasjon til videre utvikling av industrien i regionen.

På programmet står:

0900 Velkommen ved Vigdis Sværen i Integra og Arvid Salte i ECS Automation

09.15 Norsk industris konkurransekraft om 5 år - Hva skal til og hvordan skape kultur for innovasjon og utvikling i regionens bedrifter? Ved Ståle Kyllingstad, konsernsjef IKM Gruppen

10.00 Investeringer skal lønne seg. Presentasjon av Integra Lønnsomhetskalkulator - et hjelpemiddel for raskt å kunne prioritere investeringsvalg ved Lars Skrøvseth, VisionTech 

10.20 Benstrekk 

10.30 Sammenslåing av Automasjon og IT - hva innebefatter det? ved Frode Vatne, CIO i Pelagia

11.15 Plenum diskusjon og innspill 

11.30 Lunsj 

12.00 Slutt