Integras lønnsomhets-kalkulator

Vi inviterer til workshop og introduksjon av Integras lønnsomhetskalkulator. Adresse: Fritjof Nansensvei 19, Oslo 4. juni fra kl. 1000 - 1500. Påmelding her (gratis deltagelse). 

Investeringer i tekniske løsninger skal lønne seg. Tidvis får valget av teknologi mer oppmerksomhet enn det de skal tjene. Dette har vi i Integra tatt konsekvensen av ved å utvikle en lønnsomhets- kalkulator hvor kostnadselementer som drift- og produksjonskostnader samt ledelse, service og vedlikehold veies opp mot kostnadene ved oppgraderinger av tekniske løsninger innenfor automatisering og digitalisering.

Vi har utviklet kalkulatoren slik at den skal være egnet for anvendelser innenfor Industri-, Yrkesbygg- og Samferdselsapplikasjoner. Kalkulatoren er spesielt nyttig i dialogen mellom kunde og leverandør når alternative tekniske løsninger diskuteres målt opp mot lønnsomhet.

Workshopen vil gi en innføring i kalkulatorens oppbygning samt inkludere gruppearbeider med konkrete caser. Vi satser på å få med deltagere fra både kunder og leverandører slik at dialogen blir så reell som mulig. Ta med noen eksempler på aktuelle prospekter, gjerne med kost/nytte utredninger om dere har det.

Vel møtt – registrer din deltagelse ved lenken her .